lørdag den 31. oktober 2009
Heldigvis smagte den godt
Hvis nogen af jer nogensinde har tænkt på, hvad der mon sker, hvis man bruger pizzamel i andesovs i stedet for almindelig mel, så har min søster i dag fundet svaret: Den bliver ganske elastisk.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
9 kommentarer:
dor dælen da : - ) godt min mor er så gammel(-dags) at hun ikke ejer pizzamel.. for ellers kunne det nok også ske med vores Mortens and!
- Mette
Undlad at bruge kakaomælk til lasagne....det bliver ikke optimalt.
Jeg kan afsløre, at pandekagepulver ikke kan anvendes som erstatning for hvedemel i bechamelsovs. Min søster testede det på en spejderlejr for flere år siden - jeg var desværre blandt forsøgskaninerne. Lasagnen gled da ned, men den var helt utrolig kompakt...
ha ha ha ha "cacaomælk til lasagne" ha ha ha.....
Hva i all verden er pizzamel??
Måske man så kunne bruge kakaomælk til andesovs, og undgå kulør???
Hvilket ikke var optimalt, men men men, til gengæld hænger elastisk sovs utrolig godt fast på franske kartofler. Og det har ALDRIG været en dårlig ting!!!
Hvor er den tegning fantastisk! Sidder og griner for mig selv og kan ikke stoppe! Stakkels soester, der er genstand for min latterkrampe. Haaber, hun er staerk og kan klare at blive udstillet :)
Jeg kan ogsaa en historie i sammme stil: min mormor har sagt, at hvis man putter jaevning af kartoffelmel i frugtgroed og derefter faar det op at koge, bli'r det meget langt. Og det passer ganske rigtigt...
Interessant.. det rejser umiddelbart visse spørgsmål.
Bedste hilsner,
Nickie, frokostordning
Send en kommentar