lørdag den 24. oktober 2009
Og så lige opbagt
Gruppearbejde på kursus i dag resulterede blandt andet i, at halvdelen af gruppen erklærede, at deres speciale var opbagt sovs. Så meget for smarty fancy reklameungdom.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
7 kommentarer:
OMG! Sebastian- og PernilleStregen :)
i min er "Sovs" kodeord for slik og kager. Det kan være de taler i tunger for at forvirre?
Sune: Esben- og PernilleStregen, så tæt på :D
Anne Sofie: Nopes, der var tale om sovs-sovs, som i sovs og kartofler :D
Undskyld men ved de overhovedet hvad der ligger i udtrykket opbagt sovs???
jeg kender ikke mange (lige bortset fra mormorsegmentet) der kender den egentlige betydning eller bedre endnu, kan finde ud af at lave en sådan "opbagt sovs" ;-)
Mon ikke de fleste har set deres mødre eller mormødre lave en opbagt sovs?? Og derfor ved hvordan msn laver den?? - Mette
Pernille her: (stolt indehaver af opbagt sovs-speciale)
Er selvudnævnt mester i opbagt sovs, og tilpas meget vestjyde til at den bliver fed, fantastisk og uforglemmelig HVER GANG!!!
jeg elsker opbagt sovs!
Send en kommentar